Academies
 
Voetbalacademie
 
Acties

De Kempense Voetbalacademie bundelt de krachten met Club Brugge Academy sinds 2019-2020 om alle jeugdspelers op te leiden en te laten doorstromen. Tal van activiteiten voor spelers, trainers, ploegverantwoordelijken, bestuurders, ouders, ...  staan op het programma.

De deelnemende clubs zijn : KBSK Retie, KSK Kasterlee, KFC Witgoor Sport, KFC Dessel Sport en KFC Lentezon Beerse 

Kinderen en jongeren die graag voetbalcompetitie spelen kunnen lid worden van een lokale voetbalclub. Tijdens wekelijkse trainingen en wedstrijden worden de basistechnieken en -tactieken aangeleerd onder leiding van gemotiveerde trainers. Clubs in Kasterlee, Dessel en Retie hebben een aanbod vanaf 4 jaar en dit op regionaal, provinciaal en landelijk niveau.      

Spelers plezier laten beleven doordat ze hun beste voetbal spelen is de hoofdbedoeling van de jeugdopleiding. Om de evolutie zichtbaar te maken worden testen afgenomen tijdens trainingen. Wedstrijden worden geanalyseerd. De gegevens worden bijgehouden in een persoonlijke fiche.

Bekwame trainers leiden spelers op tijdens de wekelijkse trainingen en wedstrijden. Bij de Kempense Voetbalacademie worden regelmatig opleidingen en bijscholingen georganiseerd om up to date te blijven.  

1 keer per jaar zetten we de samenwerking in de kijker ... met voetbal natuurlijk. Bijzondere ontmoetingen vinden plaats en creëren een aangename dynamiek.  

© 2019, website powered by Twizzit.com